In verband met de bouwvak zullen wij bestellingen die vanaf 22 juli gedaan worden mogelijk niet meer op tijd uitleveren. Vanaf 19 augustus start de uitlevering weer op. Mochten wij toch kans zien om bestellingen die na 22 juli binnenkomen alsnog voor de bouwvak uit te leveren, dan nemen we daarover contact met u op.

N Premium kwaliteit N Alle prijzen inclusief BTW

info@groeigoed.com | Mijn account

Home / Boomschors

Boomschors

Boomschors is een veel toegepaste natuurlijke bodembedekker en gaat, afhankelijk van de soort, lang mee. Zo wordt onder andere onderscheid gemaakt tussen dennenschors, sylvesterschors en Franse boomschors, waarbij Franse boomschors bekend staat om zijn hoogwaardige kwaliteit. Franse boomschors gaat dan ook vijf tot zes jaar mee voordat een nieuwe laag aangebracht dient te worden. De andere twee soorten boomschors dienen elke twee tot drie jaar opnieuw aan te worden gebracht.

FRANSE BOOMSCHORS

Franse boomschors is een van de meest gewaardeerde soorten schors, vanwege zijn duurzaamheid en esthetische uitstraling. Of je nu je tuin wilt opfleuren, onkruid wilt bestrijden of de grondkwaliteit wilt verbeteren. Franse boomschors biedt een natuurlijke en hoogwaardige oplossing. Franse boomschors is steviger, duurzamer en egaler van kleur dan standaard boomschors. Het gaat hier om een mooie terracotta-bruine kleur. Deze boomschors houdt vocht vast, zodat de grond rondom uw beplanting niet snel uitdroogt en daarnaast helpt de schors bij het onderdrukken van onkruidgroei wanneer deze wordt toegepast op niet gehygiëniseerde grond. Na verloop van tijd verbetert ook de bodemkwaliteit. Het is aan te raden om een laag van ongeveer 5-7 cm aan te brengen voor het beste resultaat.

FRANSE HOUTSNIPPERS

Franse houtsnippers zijn grover en bestaan uit grotere stukken hout en schors. Ze zijn uitermate geschikt voor het afwerken van borders en perken tussen de beplanting, maar ook voor het bedekken van grote oppervlakken. Hierbij zorgt het voor een nette, schone uitstraling van uw tuin. Ook is Franse boomschors een geschikt halfverhardingsproduct voor tuin- en wandelpaden. Tot slot kan Franse boomschors gebruikt worden als ondergrond onder speeltoestellen, waar het een duurzame valondergrond vormt en een nette en natuurlijke uitstraling geeft. Vergeet niet om na het aanbrengen van boomschors voldoende water te geven om de schors op zijn plaats te laten zetten en de voordelen te maximaliseren.

Voor meer informatie over en het aanschaffen van Franse boomschors verwijzen wij u naar de volgende pagina: Franse boomschors.

Hulp nodig?

info@groeigoed.com

Waarom GroeiGoed?

$

Levering binnen vijf werkdagen

$

Alle prijzen inclusief BTW

$

Premium kwaliteit

$

Breed assortiment

De waardering van groeigoed.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 176 reviews.