Home / Bodembedekkers / Valondergrond

Valondergrond

Bent u op zoek naar een valondergrond waarop u uw (klein)kinderen zorgeloos kunt laten spelen? Kies dan voor valdempzand van GroeiGoed.

Valdempende valondergrond

Het is van groot belang dat uw kinderen veilig kunnen buitenspelen. Om hiervoor te zorgen is het belangrijk een valdempende valondergrond te hebben rondom speeltoestellen. Bij bewegende speeltoestellen en vanaf een bepaalde hoogte is dit zelfs verplicht. Zo dient bij een valhoogte van twee meter een geschikte valondergrond aanwezig te zijn van 300 mm laagdikte en bij een valhoogte van drie meter zelfs 400 mm laagdikte.

Valdempzand is een voorbeeld van een valondergrond die voldoet aan de valeisen rondom speeltoestellen. Valdempzand is hét product voor onder speeltoestellen en op andere plaatsen waar gespeeld en gevallen wordt. Op valdempzand vallen uw kinderen zacht en het product zorgt tevens jaarrond voor een .

De samenstelling van dit product zorgt ervoor dat niet verdicht, zoals andere fijne zandsoorten door hun hoekige korrelvorm wel doen. Om dezelfde reden laat het product goed water door en vriest het niet vast in de winterperiode. Zo zorgt het product jaarrond voor een zachte ondergrond waar uw (klein)kinderen heerlijk op kunnen ravotten en helpt bij een eventuele val letsel te beperken of voorkomen.

Voor meer specifieke informatie over valdempzand verwijzen wij u naar de volgende pagina: valdempzand.

Hulp nodig?

info@groeigoed.com

Waarom GroeiGoed?

$

Levering binnen vijf werkdagen

$

Alle prijzen inclusief BTW

$

Premium kwaliteit

$

Breed assortiment

De waardering van groeigoed.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 155 reviews.