In verband met de bouwvak zullen wij bestellingen die vanaf 22 juli gedaan worden mogelijk niet meer op tijd uitleveren. Vanaf 19 augustus start de uitlevering weer op. Mochten wij toch kans zien om bestellingen die na 22 juli binnenkomen alsnog voor de bouwvak uit te leveren, dan nemen we daarover contact met u op.

N Premium kwaliteit N Alle prijzen inclusief BTW

info@groeigoed.com | Mijn account

Home / Bodembedekkers / Achterhoeks padvast

Achterhoeks padvast

Achterhoeks Padvast is een halfverhardingsproduct dat zich onderscheidt door de hardheid van het gesteente. Daarmee is het een sterk en slijtvast product dat gemakkelijk water doorlaat. Dit zorgt er tevens voor dat het materiaal compact in elkaar valt en er bij droog weer weinig stofvorming optreedt. Bovendien kiest u met dit product voor een duurzame oplossing waarvan u jarenlang geniet. Achterhoeks Padvast heeft het NL Greenlabel A. Dit wil zeggen dat het product het maximaal haalbare duurzaamheidslabel heeft behaald, hierbij is gekeken naar de productiefase, gebruiksfase en circulariteit van het product.

Achterhoeks Padvast is uitermate goed geschikt ter verharding van inritten, park- en tuinpaden en parkeerplaatsen waarbij u streeft naar een natuurlijke uitstraling. Naast het aanleggen van dergelijke halfverhardingen is het onderhouden en verbeteren van een halfverharding met behulp van Achterhoeks Padvast een slimme keuze. Tot slot is deze bodembedekker, als gevolg van het slijtvaste karakter, bij renovatie goed geschikt voor hergebruik.

Achterhoeks Padvast is licht van kleur, waardoor het materiaal licht van, bijvoorbeeld, koplampen goed reflecteren. Het product is daarnaast mooi schoon en vrij van vervuiling. Het is verkrijgbaar in big bags en er wordt onderscheid gemaakt tussen twee fracties, namelijk; 0-6 mm en 0-14 mm. De benodigde gradatie is afhankelijk van de toepassing.

Achterhoeks Padvast 0-6 mm

De korrels van het Achterhoeks Padvast met fractie 0-6 mm grijpen compacter in elkaar dan bij de grovere versie van dit product. Dit zorgt voor een egaler en stabieler oppervlak. Voor een uitgebreidere omschrijving en de aanschaf van dit product wordt u verwezen naar de volgende pagina: Achterhoeks Padvast 0-6 mm.

Achterhoeks Padvast 0-14 mm

De korrels van het Achterhoeks Padvast met fractie 0-14 mm grijpen minder compact in elkaar dan bij de fijnere variant van dit product. Dit zorgt voor een ruller oppervlak met hogere water- en luchtdoorlatendheid. Voor een uitgebreidere omschrijving en de aanschaf van dit product wordt u verwezen naar de volgende pagina: Achterhoeks Padvast 0-14 mm.

Hulp nodig?

info@groeigoed.com

Waarom GroeiGoed?

$

Levering binnen vijf werkdagen

$

Alle prijzen inclusief BTW

$

Premium kwaliteit

$

Breed assortiment

De waardering van groeigoed.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 176 reviews.