In verband met de bouwvak zullen wij bestellingen die vanaf 22 juli gedaan worden mogelijk niet meer op tijd uitleveren. Vanaf 19 augustus start de uitlevering weer op. Mochten wij toch kans zien om bestellingen die na 22 juli binnenkomen alsnog voor de bouwvak uit te leveren, dan nemen we daarover contact met u op.

N Premium kwaliteit N Alle prijzen inclusief BTW

info@groeigoed.com | Mijn account

Levering

Benieuwd hoe de levering van uw big bags in zijn werk gaat? Helaas passen onze producten niet door de brievenbus. Daarom vragen we uw hulp om de levering zo soepel mogelijk te laten verlopen. 

$

De bezorgkosten bedragen € 65,00 (incl. BTW) per bestelling. 

$

Wij leveren in principe binnen 5 werkdagen en altijd tussen 7.00 en 18.00 uur.

$

Specifieke wensen met betrekking tot levering, zoals gewenste dag, tijdstip of loslocatie, kunt u direct bij uw bestelling als opmerking aan ons doorgeven. 

$

Helaas kunnen we niet altijd aan al uw wensen voldoen. We sturen een bevestiging van het daadwerkelijke bezorgmoment en de chauffeur bepaalt op het moment van leveren de meest geschikte loslocatie.

$

U hoeft niet per se thuis te zijn op de dag van bezorging, maar dat kan wel makkelijk zijn zodat u nog even met de chauffeur kan overleggen over de exacte loslocatie. 

$

De big bags worden – met een knijper of aan een ketting – los neergezet. Ze staan dus niet op en pallet en worden ook niet met een pompwagen op de gewenste plek gezet. 

De waardering van groeigoed.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 176 reviews.