Home / Tuinaarde

Tuinaarde

Opzoek naar tuinaarde maar weet u niet welk type het beste kunt gebruiken? Bij GroeiGoed hebben wij verschillende varianten waar u uit kunt kiezen. Tuinaarde kan gebruikt worden voor het egaliseren, ophogen en verbeteren van de bodem in uw tuin.

Teelaarde is zeer geschikt voor het aanvullen van borders en ophogen van tuinen. Door de samenstelling zorgt het voor een luchtige structuur die wortels alle ruimte geeft om te groeien. Voor meer informatie over en het aanschaffen van dit product verwijzen wij u naar de volgende pagina: Teelaarde.

Bemeste teelaarde is zeer geschikt voor de aanleg van tuinen, borders en perken. Omdat er groencompost aan de schrale teelaarde toegevoegd is hoeft u zelf in principe geen bemesting meer toe te voegen. Het organische stofgehalte ligt hoger dan bij de teelaarde die van nature in uw tuin aanwezig is en het product beschikt over een verhoogde hoeveelheid voedingstoffen. Voor meer informatie over en het aanschaffen van dit product verwijzen wij u naar de volgende pagina: Bemeste teelaarde.

Teelaarde met olivijn is zeer geschikt als aanvulmateriaal in tuinen, borders en perken. Olivijn is een fijngemalen mineraal dat er, wanneer het toegevoegd wordt aan teelaarde, voor zorgt dat verzuring van de bodem wordt tegengegaan en dat CO₂ uit de atmosfeer in de bodem wordt vastgelegd. Voor meer informatie over en het aanschaffen van dit product verwijzen wij u naar de volgende pagina: Teelaarde met olivijn.

Aanvulgrond is zeer geschikt voor bijvoorbeeld het aanleggen van een tuinbed, het vervangen van oude grond in bestaande tuinen of het aanvullen van bloembakken en potten. Het wordt uitgezeefd uit organische reststromen en door de kleinere houterige delen heeft het een losse structuur. Voor meer informatie over en het aanschaffen van dit product verwijzen wij u naar de volgende pagina: Aanvulgrond.

Moestuingrond is zeer geschikt voor de aanleg van uw moestuin. Het is een mengsel van diverse grondsoorten, compost en turf en heeft een stabiele organische stof om de bodem lang van voeding en structuur te kunnen voorzien. Voor meer informatie over en het aanschaffen van dit product verwijzen wij u naar de volgende pagina: Moestuingrond.

Hulp nodig?

info@groeigoed.com

Waarom GroeiGoed?

$

Levering binnen vijf werkdagen

$

Alle prijzen inclusief BTW

$

Premium kwaliteit

$

Breed assortiment

De waardering van groeigoed.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 169 reviews.