In verband met de bouwvak zullen wij bestellingen die vanaf 22 juli gedaan worden mogelijk niet meer op tijd uitleveren. Vanaf 19 augustus start de uitlevering weer op. Mochten wij toch kans zien om bestellingen die na 22 juli binnenkomen alsnog voor de bouwvak uit te leveren, dan nemen we daarover contact met u op.

N Premium kwaliteit N Alle prijzen inclusief BTW

info@groeigoed.com | Mijn account

Home / Moestuinmest

Moestuinmest

U bent op zoek naar de juiste bemesting van uw moestuin? Dan kunt u bij GroeiGoed een keuze maken uit verschillende soorten organische mest.

Molmmest heeft een hoge bemestingswaarde en is uitermate geschikt om verschraalde bodem te verrijken. Het is de krachtpatser onder de organische mestproducten.

Tuinturf heeft als eigenschap dat het rijk is aan organische stoffen. Het is PH-verlagend voor uw grond en door het hoge aandeel structuurmateriaal verbetert het de water- en zuurstofhuishouding.

Champost is afkomstig uit de champignonteelt. Het bevat een breed scala aan voedingsstoffen en is daardoor uitermate geschikt voor het verrijken van de grond in uw (moes)tuin.

 Voor meer informatie over en het aanschaffen van dit product verwijzen wij u naar de volgende pagina: Molmmest, Tuinturf of Champost.

Hulp nodig?

info@groeigoed.com

Waarom GroeiGoed?

$

Levering binnen vijf werkdagen

$

Alle prijzen inclusief BTW

$

Premium kwaliteit

$

Breed assortiment

De waardering van groeigoed.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 176 reviews.