In verband met de bouwvak zullen wij bestellingen die vanaf 22 juli gedaan worden mogelijk niet meer op tijd uitleveren. Vanaf 19 augustus start de uitlevering weer op. Mochten wij toch kans zien om bestellingen die na 22 juli binnenkomen alsnog voor de bouwvak uit te leveren, dan nemen we daarover contact met u op.

N Premium kwaliteit N Alle prijzen inclusief BTW

info@groeigoed.com | Mijn account

Home / Compost / Groencompost

Groencompost

U zoekt compost? Weet u welke soort compost u zoekt? Groencompost is namelijk één van de varianten compost die GroeiGoed u kan aanbieden:

 Groencompost is geschikt voor (moes)tuinen, plantsoenen, bloemperken, akkers en plantgaten. Het product heeft een voedende werking door de humus en natuurlijke meststoffen in het product. Door de grove en lichte structuur heeft het een positief effect op zowel de water- als de zuurstofhuishouding in de bodem. Het product vermindert bovendien de onkruiddruk in uw tuingrond. Voor meer informatie over en het aanschaffen van dit product verwijzen wij u naar de volgende pagina: groencompost.

 GFT-compost wordt gemaakt van GFT-afval en is geschikt voor borders, sportvelden, parken, gazons, siertuinen en onderhoud van moestuinen. Er worden kleinere hoeveelheden voedingstoffen geleidelijk aan de bodem gegeven. Voor meer informatie over en het aanschaffen van dit product verwijzen wij u naar de volgende pagina: GFT-compost.

 Hoog nutriënten compost is geschikt voor borders, sportvelden, parken, gazons, siertuinen en onderhoud van moestuinen. Het wordt gemaakt van reststromen uit de voedingsmiddelen industrie. Tijdens de rijping in het composteringsproces zijn de onkruidkiemen gedood, dus u kunt het gerust inzetten in border of perk. Voor meer informatie over en het aanschaffen van dit product verwijzen wij u naar de volgende pagina: Hoog-nutriënten compost.

 Bladaarde is een uitstekende biologische toevoeging voor elke tuin of moestuin. De bladaarde is fijn afgezeefd en rijk aan voedingstoffen. Het kan gebruikt worden in (moes)tuinen, plantsoenen, bloemperken en plantgaten. Het kan niet als vervanger van potgrond gebuikt worden. In een verhouding van één deel compost en drie tot vijf delen bodem, kan het product het beste verwerkt worden in de bovenste laag van de bodem. Voor meer informatie over en het aanschaffen van dit product verwijzen wij u naar de volgende pagina: Bladaarde.

Hulp nodig?

info@groeigoed.com

Waarom GroeiGoed?

$

Levering binnen vijf werkdagen

$

Alle prijzen inclusief BTW

$

Premium kwaliteit

$

Breed assortiment

De waardering van groeigoed.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 176 reviews.