Home / Boomschors / Franse boomschors

Franse boomschors

Boomschors is een veel toegepaste natuurlijke bodembedekker en gaat, afhankelijk van de soort, lang mee. Zo wordt onder andere onderscheid gemaakt tussen dennenschors, sylvesterschors en Franse boomschors, waarbij Franse boomschors bekend staat om zijn hoogwaardige kwaliteit. Het gaat dan ook vijf tot zes jaar mee voordat een nieuwe laag aangebracht dient te worden. De andere twee soorten dienen elke twee tot drie jaar opnieuw aan te worden gebracht.

Bij GroeiGoed bieden wij Franse boomschors aan. Franse boomschors is steviger, duurzamer en egaler van kleur. Het gaat hier om een mooie terracotta-bruine kleur. Het product houdt vocht vast zodat de grond rondom uw beplanting niet snel uitdroogt. Tevens zorgt de schors bij toepassing op niet gehygiëniseerde grond voor onderdrukking van de onkruidgroei.

Franse boomschors is uitermate geschikt voor het afwerken van borders en perken tussen de beplanting. Hierbij zorgt er voor een nette, schone uitstraling van uw tuin. Ook is Franse boomschors een geschikt halfverhardingsproduct voor tuin- en wandelpaden. Tot slot kan Franse boomschors gebruikt worden als ondergrond onder speeltoestellen, waar het een duurzame valondergrond vormt.

Voor meer informatie over en het aanschaffen van Franse boomschors verwijzen wij u naar de volgende pagina: Franse boomschors.

Hulp nodig?

info@groeigoed.com

Waarom GroeiGoed?

$

Levering binnen vijf werkdagen

$

Alle prijzen inclusief BTW

$

Premium kwaliteit

$

Breed assortiment

De waardering van groeigoed.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 169 reviews.